Голова Харківської ОВА попередив, що вертатися у деокуповані населені пункти ще небезпечно

Голова Харківської ОВА попередив, що вертатися у деокуповані населені пункти ще небезпечно

Відео
Укрінформ
Люди масово повертаються в Харків та визволені від загарбників населені пункти області. Однак сказати, що це абсолютно безпечно, ще не можна: обстріли міста та області не припиняються.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Сьогодні обстріляні Циркуни, Прудянка, Вільхуватка - троє постраждалих. Так само все ще зазнає обстрілів окупантів і місто Харків, цієї ночі снаряди влучали у Київському районі. Вдень знову обстріляли Салтівку та П’ятихатки - троє постраждалих. Є обстріли наших позицій з території РФ, у відповідь працюють наші Збройні Сили", - написав Синєгубов.

Він додав, що ворог зосередився на обороні своїх позицій. Але, якщо він відчує слабкість нашої оборони, спробує цим скористатися.

Проте, додав очільник ОВА, українські захисники продовжують успішно контратакувати: у середу звільнили від окупантів населений пункт Дементіївка.

Читайте також: До Харкова вже повернулися близько 600 тисяч мешканців - Синєгубов

Триває активна робота над відновленням критичної інфраструктури, щоб подати газ, воду і електрику до тих помешкань, які вціліли.

Як повідомляв Укрінформ, під Харковом у селищі Докучаєвське під час розбирання завалів у зруйнованому військами рф багатоквартирному будинку дістали тіло загиблої жінки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-