Зеленський показав світлини руйнувань в Україні: Відновлення має стати історичним прикладом

Зеленський показав світлини руйнувань в Україні: Відновлення має стати історичним прикладом

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що відновлення України має стати історичним прикладом для сьогодення і майбутнього на кшталт відновлення європейських країн після Другої світової війни.

Про це він написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Відновлення України зараз має стати таким же історичним прикладом для нашого часу і майбутнього, яким свого часу стало відновлення європейських країн після Другої світової війни», - зазначив глава держави.

Він також опублікував добірку фотографій, які розповідають про наслідки російської агресії та опір українського народу російським загарбникам.

Читайте також: Президент вручив «Золоті Зірки» військовослужбовцям - Героям України

Як повідомляв Укрінформ, 18 травня президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що ЄК запропонувала план допомоги Україні та її повоєнної відбудови, що передбачає довгострокові реформи й інвестиції, а також негайну короткотермінову макрофінансову допомогу в обсязі 9 мільярдів євро у 2022 році.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-