У Херсоні загарбники викрали працівника Суспільного

У Херсоні загарбники викрали працівника Суспільного

Укрінформ
Загарбники у Херсоні викрали працівника Суспільного Олексія Воронцова.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на дружину Воронцова, передає Укрінформ.

"16 травня з помешкання у тимчасово окупованому Херсоні військові окупаційних сил РФ викрали інженера Суспільне Херсон Олексія Воронцова... Де зараз перебуває працівник Суспільного — невідомо", - йдеться у повідомленні.

Суспільний мовник звертається до влади та міжнародної громадськості із закликом усіма можливими способами сприяти поверненню Олексія Воронцова.

Читайте також: Мер Енергодара просить владу допомогти визволити з полону його заступника

Зазначається, що компанія скерувала повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення незаконно позбавлених волі осіб внаслідок збройної агресії рф та до Херсонської окружної прокуратури Херсонської області.

З 2 березня 2022 року команда Суспільне Херсон працює віддалено. На цей час приміщення Суспільне Херсон контролює окупаційна "влада". З боку загарбників неодноразово були спроби пошуку справ працівників філії з метою вербування, допитів та отримання інформації.

Читайте також: У Херсонській облраді кажуть, що загарбники запроваджують перепустки для мешканців регіону

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня у Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». Стало відомо, що загарбники розмародерили будівлю Суспільного мовника і хочуть запустити пропагандистський телеканал «Таврія».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-