У Канаді відбувся мітинг на підтримку України

У Канаді відбувся мітинг на підтримку України

Фото
Укрінформ
На площі Вінстона Черчилля біля міської ради Едмонтона, столиці провінції Альберта у Канаді, відбувся мітинг на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

«Основна мета заходу – привернути увагу місцевої громади та політиків до звірств, які творять російські окупанти в Україні, та підкреслити необхідність зробити все можливе, щоб зупинити російську агресію і покарати винних», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, ГКУ в Едмонтоні взяло участь в акції зі вшанування пам'яті загиблих від рук російського агресора українських дітей, що відбулася біля першого у світі пам'ятника Голодомору в Україні 1932-1933 років.

Також працівники Генконсульства разом із представниками діаспори зустрілися з українцями, що прибули до провінції Альберта для отримання тимчасового захисту у зв'язку з повномасштабною збройною агресією рф проти України.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ГКУ в Едмонтоні / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-