Евакуація з Маріуполя: загарбники закрили проїзд через Василівку

Евакуація з Маріуполя: загарбники закрили проїзд через Василівку

Укрінформ
російські загарбники повідомили про закриття проїзду для мешканців Маріуполя через Василівку на невизначений час через бойові дії.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Увага. Евакуація. Росіяни повідомляють по своїм каналам про закриття проїзду через Василівку на невизначений час через бойові дії. Не наражайте себе та близьких на небезпеку. Ми повідомимо про зміни та появи коридорів або неофіційних «дірок», - написав Андрющенко.

Він закликав маріупольців берегти себе. «Україна чекає на вас і ви потрібні нам живими та цілими. Працюємо», - наголосив радник мера.

Читайте також: Обстріл колони цивільних з «Градів» на Херсонщині: троє загиблих та багато поранених

Як повідомлялося, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Маріупольський міський голова заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинуло до 20 тисяч мирних жителів. Нині у заблокованому Маріуполі ще залишаються близько 100 тисяч мирних жителів.

Мер міста Вадим Бойченко наголошував, що у заблокованому Маріуполі через проблеми з водопостачанням насувається інфекційна катастрофа, тому потрібна повна евакуація населення міста.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-