Збірна України з футболу оголосила заявку на матч з «Рієкою»

Збірна України з футболу оголосила заявку на матч з «Рієкою»

Укрінформ
Сьогодні у хорватському місті Рієка відбудеться третій контрольний матч збірної України на шляху до плей-офф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023. 

Гра українців проти клубу «Рієка» розпочнеться о 19.00 за київським часом. Головний тренер нашої збірної Олександр Петраков оголосив заявку на поєдинок, передає Укрінформ. 

Офіційна заявка збірної України на контрольний матч із «Рієкою» (за номерами):

1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота, 4. Тарас Качараба, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Артем Довбик, 8. Олександр Піхальонок, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій П'ятов, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Юхим Конопля, 17. Михайло Мудрик, 18. Данило Сікан, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Порівняно з учорашньою зустріччю з «Емполі» до заявки не потрапив захисник Денис Попов, який зазнав ушкодження у грі з італійцями.

У попередніх контрольних зустрічах українські футболісти перемогли німецький клуб «Боруссія» (Менхенгладбах) - 2:1 та «Емполі» - 3:1.  

Читайте також: Петраков прокоментував перемогу над «Емполі»

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня у Глазго збірна України зіграє з Шотландією півфінальний стиковий матч кваліфікації чемпіонату світу. Фінал плей-офф за путівку на ЧС-2022 у Катар між переможцем цього поєдинку та Вельсом у Кардіффі відбудеться 5 червня.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-