Херсонський депутат співпрацює з рф і вивозить сільгосппродукцію до окупованого Криму

Херсонський депутат співпрацює з рф і вивозить сільгосппродукцію до окупованого Криму

Укрінформ
Депутат Херсонської облради від ОПЗЖ Едуард Репілевський задокументував свою роботу з росіянами.

Про це повідомляє видання "Мост", передає Укрінформ.

"Депутат Херсонської обласної ради від ОПЗЖ Едуард Репілевський не просто співпрацює з окупантами, а й перереєстровує свій бізнес у тимчасово окупованому Криму. Про це він розповів російським пропагандистам", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Репілевський сказав, що вже налагодив канали збуту сільгосппродукції до окупованого Криму і перереєстровує свої компанії у Красноперекопську.

Читайте також: Міська влада Херсона керує містом із одного з комунальних підприємств

"Дорога у нас на Крим відкрита. З цією метою військово-цивільна адміністрація провела певне навчання, що й куди реалізовувати, як співпрацювати з банком, який уже є у Красноперекопську та Джанкої і який готовий приймати нас як платників та готовий працювати з нами, щоб забезпечити нормальні взаємовідносини між нами та торговими представниками. Суми великі, їх необхідно проводити через банки. Вже проходимо реєстрацію в Красноперекопську в податковій інспекції та в банку. Працюємо в цьому напрямку, щоб почати відвантажувати продукцію, яка є і яка буде", - сказав він.

Читайте також: Поставлені «керувати» на Херсонщині офіціантки і вишибали вже планують втечу до Криму

Раніше повідомлялося, що Едуард Репілевський з'являвся на футбольному матчі, організованому окупантами.

Репілевський - колишній правоохоронець. Займається сільгоспбізнесом. Розпочинав свою діяльність як директор ДП ДГ "Каховське", заробляючи на державних землях, пише видання.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у Каховці російські загарбники примушують фермерів підписувати заяви на «здійснення сільськогосподарської діяльності» для отримання дозволу на полив полів.

Читайте також: Мер Скадовська звільнив усіх бюджетників, які перейшли на бік окупантів

Фермерам ворог погрожує "націоналізацією", якщо вони не отримають дозвіл від "влади" та не платитимуть "податки".

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупиняється бізнес.

Частина аграріїв не вийшли на весняно-польові роботи зовсім, частина - працюють на власних запасах пального, добрив, а дехто співпрацює з ворогом і закуповує ресурси в загарбників.

Фермери працюють в умовах тиску з боку російських загарбників, у сільгоспвиробників забирають техніку, поля заміновані. Ворог вивозить зернові.

На Херсонщині загарбники дозволили фермерам сіяти тільки зерно і соняшник і вимагають, щоб ті погоджувалися безкоштовно віддавати 70% від майбутнього врожаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-