Речник Президента оприлюднив перелік запрошених на пресмарафон ЗМІ

Речник Президента оприлюднив перелік запрошених на пресмарафон ЗМІ

Укрінформ
Прессекретар Глави держави Сергій Никифоров оприлюднив список засобів масової інформації, запрошених на пресмарафон Президента Володимира Зеленського.

Як передає Укрінформ, про це Никифоров повідомив у Фейсбуці.

"Колеги, дуже радий, що пресмарафон Володимира Зеленського викликав такий ажіотаж. На жаль, охочих набагато більше, ніж може вмістити наш формат. На відміну від “Антонова” чи “Київ фуд маркета” кількість учасників обмежили, аби зосередитися на якості розмови. Відразу відкину звинувачення, що президент боїться незручних запитань", - ідеться у повідомленні.

Никифоров нагадав про нещодавню пресконференцію в Трускавці, "де слово мали і розслідувачі, і міжнародні ЗМІ, і представники медіа політичних опонентів Володимира Зеленського".

"Цього разу, на мій погляд, склад учасників теж вийшов збалансованим і непростим для Президента. Розумію, що не всі погодяться з нашим вибором, але точно знаю, що на “теплу ванну” це не схоже. Можете переконатися в цьому самі", - зазначив Никифоров.

На захід запрошені такі ЗМІ: Liga.net, РБК Україна, 24 канал, Свобода слова Савіка Шустера, Українські новини, Інтерфакс Україна, Обозреватель, телеканал 1+1, 5 канал, Reuters, Deutsche Welle, ДОМ, УНІАН, Укрінформ, ТРК Україна, AFP, Цензор.нет, Bloomberg, Радіо Свобода, КП в Україні, Українська правда, Бабель, СТБ, Фокус, Кореспондент, НВ, Інтер, Forbes Україна, ICTV, LB.ua, UA:Перший, BBC.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 26 листопада, відбудеться пресмарафон за участю Президента України Володимира Зеленського, присвячений екватору його каденції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-