Канадські військові передали Нацгвардії навчальних матеріалів на ₴4,5 мільйона

Канадські військові передали Нацгвардії навчальних матеріалів на ₴4,5 мільйона

Фото
Укрінформ
Канадські офіцери на чолі з командиром Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні підполковником Мелані Лейк передали Міжнародному центру підготовки підрозділів Нацгвардії медобладнання для навчання вартістю близько 4,5 млн гривень.

Про це інформує пресслужба НГУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, це навчальні матеріали, які покращать підготовку на курсах бойових медиків, допомоги пораненим у бойових умовах, курсах колективної підготовки підрозділів. Серед обладнання є реалістичні манекени, муляжі різноманітних поранень, носилки та інші матеріали, які зроблять підготовку більш реалістичною.

Читайте також: Україна сподівається, що Канада продовжить тренувати наших військових - посол

“Медичні курси надають простір для відпрацювання максимально реалістичних сценаріїв бою та повне відпрацювання вмінь та навичок. Впевнена, що ті знання, яких гвардійці набули на курсах з медицини, сильно покращать рівень збереження життя у районі проведення операції Об’єднаних Сил” - зазначила командир операції «UNIFIER».

Читайте також: Нацгвардійці вперше пройшли спецкурс снайперів за стандартами НАТО

Як відомо, у рамках операції UNIFIER в Україні перебуває близько 200 канадських військових. Вони знаходяться на різних локаціях у Центральній та Західній Україні, а штаб-квартира й більшість особового складу перебувають у Яворові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-