Завдяки ЗСУ Україна має можливість відзначати 30-річчя Незалежності – Залужний

Завдяки ЗСУ Україна має можливість відзначати 30-річчя Незалежності – Залужний

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України генерал-майор Валерій Залужний заявляє, що саме завдяки ЗСУ Україна має можливість відзначати 30-річчя Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

“За останні сім важких, трагічних і героїчних років ми пізнали справжню ціну незалежності. Віддати життя за свою державу, пожертвувати здоров’ям, піти на свідомий ризик заради Батьківщини — на це в усі часи і в усіх країнах здатна невелика частина суспільства. Я гордий тим, що у складі Збройних сил України — саме такі люди”, - ідеться у вітанні головнокомандувача.

За словами Залужного, "на плечах таких людей тримається мирне небо над Україною і Європою. Саме завдяки ЗСУ ми маємо можливість відзначати сьогодні 30-ту річницю Незалежності України".

Також Залужний звернувся до родичів загиблих захисників і захисниць Батьківщини. Він зазначив, що "герої не вмирають, а завжди в наших серцях".

Головнокомандувач ЗСУ нагадав про високу ціну незалежності та закликав вірити у своїх воїнів і перемогу.

“Наша перемога здобувається не тільки на полі бою. Ми перемагаємо, коли стаємо сильнішими зсередини, коли скидаємо ланцюги і будуємо нове українське військо. Ми перемагаємо, коли виграємо щоденні битви за свідомість наших співгромадян”, - наголосив Залужний.

Читайте також: Таран: Лише сучасне і боєздатне військо буде гарантом незалежності

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня Україна святкує 30-річчя Незалежності. Святкові заходи по всій країні об’єднані гаслом "Ти у мене єдина".

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-