Головнокомандувач ЗСУ зустрівся з радником Представництва НАТО

Головнокомандувач ЗСУ зустрівся з радником Представництва НАТО

Фото
Укрінформ
Валерій Залужний провів зустріч зі стратегічним радником з питань розвитку Сил спеціальних операцій ЗСУ Представництва НАТО в Україні Майклом Ріпассом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті ЗСУ.

Під час зустрічі обговорювалися, зокрема, плани військового співробітництва між Силами спеціальних операцій ЗСУ та Штабом спеціальних операцій НАТО в контексті розширення та поглиблення оперативних (бойових, спеціальних) спроможностей, необхідних для повної взаємосумісності із ССО країн-учасниць Альянсу в контексті загальної реформи сектору безпеки та оборони України.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний висловив вдячність за всебічну допомогу, яку Представництво Альянсу й Центр інформації та документації надають ЗСУ в ході реформування та розвитку у рамках трастових фондів НАТО на підтримку України.

Читайте також: НАТО та ЄС мають сприймати Україну як частину Заходу – Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня з метою реалізації стратегічного курсу України на набуття повноправного членства в НАТО та забезпечення його підтримки з боку українських громадян Президент Володимир Зеленський підписав Указ №348/2021 «Про Стратегію комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року».

Фото: zsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-