На сході України — чотири ворожі обстріли, троє бійців ЗСУ поранені

На сході України — чотири ворожі обстріли, троє бійців ЗСУ поранені

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 10 серпня чотири рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Внаслідок обстрілів троє українських бійців зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку доби 10 серпня зафіксовано 4 обстріли. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти двічі застосували артилерійські системи калібру 122-мм та міномети 82-го калібру. У напрямку Невельського ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Окупанти почали активніше використовувати диверсантів та снайперів у зоні ООС - розвідка

Крім того, за даними штабу, неподалік Мар’їнки російські найманці обстріляли українські позиції з протитанкових ракетних комплексів. У результаті ворожих обстрілів троє військових дістали вогнепальні осколкові поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан одного пораненого – тяжкий, двох інших – задовільний.

Читайте також: Прифронтове селище під Мар'їнкою майже місяць прожило без світла через обстріл

В штабі зазначили, що на обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Як повідомлялося, минулої доби, 9 серпня, окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Бойових втрат серед підрозділів Об'єднаних сил не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-