На адмінкордоні з окупованим Кримом тренувалися десантники та резервісти

На адмінкордоні з окупованим Кримом тренувалися десантники та резервісти

Відео
Укрінформ
На постах спостереження уздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим проведено низку тренувань із застосуванням резервістів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил.

«Постійні навчання та тренування є звичайною справою для воїнів-десантників, які входять до складу, підпорядкованого командуванню, угруповання військ, що несе бойову службу на південному напрямку», – наголосив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, у ході тренувань десантники відпрацювали дії на спостережних постах та їхнє посилення підрозділами резерву, що, за задумом, за підтримки артилерії знищують живу силу умовного противника, діставшись визначеного рубежу.

Як зазначається, під час тренувань десантники долали різні перешкоди та займали позиції на складних ділянках місцевості.

Читайте також: В Румунії стартували міжнародні навчання «Дайв-2021»

Як повідомляв Укрінформ, у травні неподалік адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом підрозділи реактивної артилерії відпрацювали розгортання на вогневих позиціях і наведення на цілі умовного противника реактивних систем залпового вогню «Ураган».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-