Данілов назвав кадрові зміни у ЗСУ омолодженням керівників

Данілов назвав кадрові зміни у ЗСУ омолодженням керівників

Укрінформ
В Україні наразі відбувається омолодження командування армією, усі нещодавно призначені Президентом керівники силових структур навчалися вже в українських вищих навчальних закладах.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов на брифінгу за підсумками виїзного засідання РНБО у Донецькій області, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Відбувається омолодження нашої армії, керівників нашої армії. Більше того, звертаю увагу, що полковники, генерали, які призначаються на свої посади, це люди, які закінчили вищі навчальні заклади безпосередню в Україні, вони мають українську військову освіту, для нас це дуже важлива річ”, - зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, Президент підтримуватиме молодих полковників, підполковників, майорів, “щоб у нас було зростання”.

Читайте також: Зеленський представив спецпризначенцям нових керівників Генштабу ЗСУ

Данілов підкреслив, що серед нещодавно призначених керівників у ЗСУ всі люди “надійні, усі вони пройшли фронт, жодної тилової людини нікуди не призначається”.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня Президент Володимир Зеленський призначив головнокомандувачем Збройних сил України Валерія Залужного, попередньо звільнивши з цієї посади Руслана Хомчака. У свою чергу, Хомчака було призначено першим заступником секретаря РНБО.

28 липня Президент ухвалив рішення про зміну начальника Генерального штабу Збройних Сил України,на цю посаду призначено Сергія Шапталу.

Також 28 липня командувачем Об'єднаних сил був призначений Олександр Павлюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-