У зоні ООС поранені двоє українських бійців, один - у тяжкому стані

У зоні ООС поранені двоє українських бійців, один - у тяжкому стані

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 14 липня 10 разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил. Внаслідок ворожого обстрілу двоє українських захисників отримали поранення, стан одного з них тяжкий.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Від початку цієї доби зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. В результаті обстрілів два військовослужбовці отримали поранення. Після надання медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан одного пораненого — задовільний, іншого — важкий», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Стало відоме ім’я українського воїна, який загинув учора в районі ООС

Зокрема, неподалік населеного пункту Луганське противник двічі обстріляв українські позиції з мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля селища Піски ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку Новогригорівки російські окупанти застосували артилерію калібру 122 мм і міномети 120-го калібру.

Неподалік Світлодарська збройні формування Російської Федерації вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

Поблизу Водяного, що біля Донецька, противник обстріляв українські позиції з мінометів 120-го та 82-го калібрів. Біля Красногорівки ворожі війська застосували міномети 120-го калібру.

У районі населеного пункту Новоолександрівка окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а неподалік Старогнатівки ворог обстрілював українські позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Читайте також: До Харкова доправили чотирьох поранених бійців ООС, один – у тяжкому стані

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь, повідомили в пресслужбі.

Окрім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-