Учасники Sea Breeze відпрацювали рейд у тил противника

Учасники Sea Breeze відпрацювали рейд у тил противника

Фото
Укрінформ
Учасники міжнародного навчання Sea Breeze відпрацювали рейдові дії в тилу противника.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство оборони України.

На полігоні «Олешківські піски» багатонаціональна тактична група відпрацювала рейдові дії в тилу противника.

«Військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України, Державної прикордонної служби України, морської піхоти США, Грузії та Республіки Молдова діяли у складі єдиного багатонаціонального підрозділу», - ідеться в повідомленні.

Учасники Sea Breeze відпрацювали рейд у тил противника / Фото: Міністерство оборони України

Тренування було розподілене на три етапи. Під час першого етапу тактична група отримала завдання вийти з району зосередження в зону очікування. Там командир тактичної групи провів короткий брифінг на макеті місцевості та поставив завдання командирам підрозділів.

Другий етап – виконання завдання. За легендою, тактична група мала вийти в тил умовного противника та знищити важливі об'єкти інфраструктури військового призначення.

У ході остатнього етапу військовослужбовці здійснили марш до району зосередження, але під час руху колон противник влаштував засідку.

Усі дії відпрацьовувались умовно, без бойової стрільби.

Читайте також: Sea Breeze-2021: українські морпіхи показали бойовий досвід з тактичної медицини

Як повідомлялося, українсько-американські навчання Sea Breeze триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за понад 20 років. З української сторони в них візьмуть участь 24 одиниці кораблів та катерів, 17 літаків, десятки одиниць озброєння та військової техніки. Крім того, з 3000 учасників навчань половину особового складу становитимуть українські військові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-