Sea Breeze-2021: українські морпіхи показали бойовий досвід з тактичної медицини

Sea Breeze-2021: українські морпіхи показали бойовий досвід з тактичної медицини

Фото
Укрінформ
Українська морська піхота поділилася бойовим досвідом з тактичної медицини з учасниками міжнародних навчань "Сі Бриз-2021". 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

"На полігоні морської піхоти тривають заняття та тренування багатонаціональних сил берегової компоненти міжнародних навчань "Сі Бриз — 2021". Так, на одному з навчальних місць інструктори з тактичної медицини української морської піхоти провели заняття з військовослужбовцями збройних сил Грузії, Молдови та морськими піхотинцями США", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони зазначили, що українські військові медики продемонстрували, як надавати першу домедичну допомогу під час ведення бойових дій і проводити евакуацію пораненого з поля бою відповідно до чинних у Збройних Силах України протоколів.

Читайте також: Навчання Sea Breeze-2021: де, коли, скільки, що є характерним

"Важливо, що ці заняття показують реальний бойовий досвід, здобутий у районі проведення АТО/ООС. Завдяки професійності наших медиків, застосуванню їхніх знань і навичок було врятовано не одне життя. Тому ці заняття викликали неабиякий інтерес у наших закордонних колег", - підкреслили у міністерстві.

Читайте також: В українській армії стартували командно-штабні тренування «Артерія — 2021»

Згідно з повідомленням, усі інструктори, які проводили заняття, мають сертифікати підготовки за стандартами НАТО.

Як повідомлялося, українсько-американські навчання “Сі Бриз 2021” триватимуть з 28 червня до 10 липня і будуть наймасштабнішими за понад 20 років. З української сторони в них візьмуть участь 24 одиниці кораблів та катерів, 17 літаків, десятки одиниць озброєння та військової техніки. Крім того, з 3000 учасників навчань половину особового складу становитимуть українські військові.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-