Місія ОБСЄ вихідними зафіксувала понад 150 порушень перемир’я

Місія ОБСЄ вихідними зафіксувала понад 150 порушень перемир’я

Укрінформ
СММ ОБСЄ із вечора 25 до вечора 27 червня зафіксувала 73 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 81 таке порушення на Луганщині.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у щоденному звіті №148/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 28 червня 2021 року.

"У період із вечора 25 до вечора 27 червня в Донецькій області СММ зафіксувала 73 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 26 вибухів невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Читайте також: Окупанти знову порушили «тишу», один військовий отримав поранення

Більшість цих порушень сталася на південь від ділянки розведення в районі н.п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька) удень 26 червня, а також у районі на захід від шахти "Октябрської" (непідконтрольна урядові, 9 км на північний захід від центру Донецька) рано вранці 26 червня.

За попередній звітний період на Донеччині було зафіксовано 83 порушення режиму припинення вогню.

"У період із вечора 25 до вечора 27 червня в Луганській області Місія зафіксувала 81 порушення режиму припинення вогню, у тому числі 9 вибухів невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Читайте також: Окупанти від початку доби дев'ять разів зривали «тишу» на сході України

Більшість цих порушень сталася на північ і південний захід від ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) у ніч із 25 на 26 та з 26 на 27 червня, а також удень 27 червня.

За попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-