Таран на виставці «Зброя та безпека-2021»: Все приміряємо до стандартів НАТО

Таран на виставці «Зброя та безпека-2021»: Все приміряємо до стандартів НАТО

Фото
Укрінформ
Прагнемо вступити до НАТО, тому все, що нам пропонують виробники, приміряємо до стандартів Альянсу, заявив міністр оборони України Андрій Таран.

Як передає Укрінформ, про це він сказав під час 17-ї Міжнародної виставки “Зброя та безпека-2021”, повідомляє Міністерство оборони України

“Такі виставки дають нам, Міністерству оборони, можливість оцінити досягнення нашого ОПК та порівняти їх зі зразками, які пропонуються іноземними компаніями. Ми заявили, що прагнемо вступити до НАТО і тому все, що нам пропонують вітчизняні виробники, ми приміряємо до стандартів Альянсу. Саме тому, я вважаю, під час таких виставок ми можемо порівняти зразки і зробити оптимальний вибір для Збройних Сил України з того, що пропонується на ринку озброєння та військової техніки, — наголосив Таран.

Міністр також висловив сподівання, що зустрічі та переговори керівництва вітчизняного оборонного відомства з представниками іноземних делегацій, досягнуті результати сприятимуть зміцненню оборонного потенціалу як України, так і партнерів. А спільні військово-технічні проєкти та обмін технологіями створюватиме довіру і дозволятиме посилювати безпекову ситуацію в регіоні.

Під час виставки планується проведення двосторонніх зустрічей з делегаціями міністерств оборони Королівства Іспанія, Французької Республіки, Турецької Республіки, Об’єднаних Арабських Еміратів, Палати військових промисловців Республіки Польща та багатьма іншими.

Читайте також: У Києві презентували надсучасний бойовий дрон, який не має аналогів у світі

У виставці "Зброя та безпека-2021" та 12-му Міжнародному авіакосмічному салоні "Авіасвіт-ХХІ" беруть участь компанії із 35 держав.

Міжнародна спеціалізована виставка «ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА – 2021» та «АВІАСВІТ – ХХІ» / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Андрій Таран, коментуючи підсумкове комюніке саміту Північноатлантичного Альянсу, заявив, що Україна готова до швидшої інтеграції в безпекову архітектуру НАТО.

Фото: Міноборони України, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-