Російські найманці за добу 20 разів зривали «тишу» на Сході

Російські найманці за добу 20 разів зривали «тишу» на Сході

Укрінформ
За добу окупанти 20 разів порушили «тишу», від початку поточної доби – один.

Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби, 23 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 20 порушень режиму припинення вогню, з яких 19 обстрілів та 1 дистанційне мінування", - йдеться у повідомленні.

Біля населених пунктів Новоселівка, Новгородське та Шуми противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120-го та 82-го калібрів, а поблизу Водяного – ще й з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. У передмісті Авдіївки, Пісків та Мар'їнки російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Росія планує провокації на Дебальцевському напрямку 25 квітня – штаб ООС

У районі населеного пункту Південне ворог здійснив обстріл з мінометів 120-го калібру та з протитанкового ракетного комплексу.

Поблизу Лебединського, Красногорівки, Луганського та Світлодарська ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Вдень і вночі: на півдні України пройшли тактичні навчання десантників

Біля селища Новгородське збройні формування Російської Федерацій здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед українських бійців немає.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що вечірні обстріли населених пунктів Південне та Північне велися російськими окупантами безпосередньо з житлових кварталів Горлівки.

Читайте також: СБУ викрила десятьох бойовиків та вилучила 40 кілограмів вибухівки на Донеччині

Станом на 7 годину ранку, 24 квітня, ситуація в районі проведення Операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. З боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так в районі населеного пункту Троїцьке ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-