Українські військові створили форпост перед країнами Європи - Посол Швеції

Українські військові створили форпост перед країнами Європи - Посол Швеції

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Тобіас Тиберг відвідав Донеччину та заявив про підтримку нашої держави у стримуванні російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу Операції об’єднаних сил.

Зазначається, що посол Швеції під час поїздки відвідав контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», де ознайомився з роботою КПВВ та створеною інфраструктурою. Також дипломата було поінформовано про поточну безпекову ситуацію в межах гуманітарного дорожнього коридору та про подальше блокування окупантами вільного руху людей через лінію розмежування.

“В Маріуполі відбулася зустріч керівника шведської амбасади із заступником командувача операції Об'єднаних сил. Під час заходу генерал-майор Едуард Москальов ознайомив дипломата з обстановкою, яка на лінії розмежування протягом поточного року”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міністри оборони України та Швеції обговорили ситуацію навколо українського кордону

Наприкінці зустрічі Тиберг запевнив, що уряд Швеції підтримує нашу державу в цій нелегкій війні, а також подякував українським військовим за те, що вони створили з України форпост перед країнами Європи та успішно стримують російську навалу.

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня у Широкиному на Донеччині представники трьох парламентів - України, Польщі та Литви - виголосили спільну заяву про підтримку України та засудження агресивних дій Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-