З початку доби в зоні ООС зафіксували 10 порушень «тиші»

З початку доби в зоні ООС зафіксували 10 порушень «тиші»

Укрінформ
З початку доби в зоні операції Об'єднаних сил зафіксовано 10 випадків порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС у вечірньому зведенні щодо ситуації станом на 17:00.

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних сил України. З початку доби зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Читайте також: Росія планує провокації на Дебальцевському напрямку 25 квітня – штаб ООС

Зокрема неподалік населених пунктів Новоселівка, Новгородське і Шуми противник відкривав вогонь з мінометів 82-го та 120-го калібрів.

У передмісті Авдіївки, Пісків та Мар’їнки російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Південне ворог здійснив обстріл з протитанкового ракетного комплекса.

Біля селища Новгородське збройні формування РФ здійснили дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Читайте також: На адмінмежі з Кримом тривають навчання, максимально наближені до бойових

Бойових втрат серед захисників України немає.

Про всі факти порушень Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню, ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 22 квітня, окупанти 17 разів порушили режим тиші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-