Російські найманці від початку доби здійснили п'ять обстрілів у зоні ООС

Російські найманці від початку доби здійснили п'ять обстрілів у зоні ООС

Укрінформ
Від початку доби 18 квітня зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ, бойових втрат серед українських військових немає.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС у Фейсбуці.

"Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій українських захисників з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню. З початку цієї доби зафіксовано 5 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації", - йдеться у повідомлення.

Зокрема, неподалік селища Водяне, що на Донеччині, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. У передмісті Старогнатівки та Авдіївки ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти поширюють фейки про обстріли цивільних силами ООС

Поблизу населеного пункту Широкине російські окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а біля Пісків – зі стрілецької зброї.Бойових втрат серед українських захисників немає.

Про всі порушення з боку збройних формувань російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Читайте також: Спецпідрозділи РФ готують провокації на Сході – штаб ООС

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби зафіксовано 17 порушень режиму «тиша» з боку збройних формувань РФ. Один український боєць зазнав поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-