Доба у зоні ООС: російські найманці шість разів зривали «тишу»

Доба у зоні ООС: російські найманці шість разів зривали «тишу»

Укрінформ
За минулу добу, 11 квітня, збройні формування РФ шість разів порушували режим припинення вогню на сході України

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у ранковому зведенні пресцентру ООС у Фейсбуці.

"Протягом минулої доби, 11 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», неподалік населеного пункту Невельське, противник здійснив обстріл позицій українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а біля селища Широкине – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік селищ Зайцеве та Шуми, збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Уздовж усієї лінії розмежування розгорнули спостережні групи української сторони СЦКК

Про всі факти порушень українська сторона СЦКК оперативно повідомила СММ ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку 12 квітня зафіксовано один обстріл з боку російсько-окупаційних військ. Так, неподалік населеного пункту Зайцеве противник відкривав вогонь з підствольних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед українських захисників за поточну добу немає.

Читайте також: Зеленський показав деталі поїздки на передову

Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-