У «Широкому Лані» побудували нове містечко для військових

У «Широкому Лані» побудували нове містечко для військових

Відео
Укрінформ
Військовослужбовці Окремої мотопіхотної бригади ім.Кошового отамана Костя Гордієнка, які відновлюють боєготовність у Центрі підготовки «Широкий Лан», випробували нові умови проживання у новозбудованому табірному містечку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Нове табірне містечко, створене за новими підходами з урахуванням іноземного досвіду, є унікальним у своєму роді. Тут побудовано 11 казарм, 10 з яких для чоловіків і одна для жінок-військовослужбовців, контрольно-пропускний пункт, їдальню, два волейбольних та два футбольних майданчики, спортивний майданчик з тренажерами, стройовий плац», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, містечко забезпечене відеоспостереженням, власною котельнею та автономним водопостачанням з власних свердловин. Крім того, тут висаджено близько 750 дерев і кущів та облаштовано газони.

Читайте також: У Кличка закликають Міноборони якнайшвидше провести реставрацію будинку Сікорського

У пресслужбі також повідомили, що до кінця 2021 року на території Міжвидового центру підготовки планується добудувати штаб для керівництва військової частини, приміщення для медичного пункту, місце для техніки, осередок для дозвілля особового складу.

В Міноборони відзначили, що такого типу військове містечко є унікальним для в України, і Широколанівський полігон стане достойним місцем для проведення міжнародних військових навчань.

Фото: Тарас Чмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-