Окупанти на Донбасі застосовують 120-мм міномети та гранатомети

Окупанти на Донбасі застосовують 120-мм міномети та гранатомети

Укрінформ
Станом на 17.00 22 березня російські окупаційні війська обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу населених пунктів Піски, Богданівка та Тарамчук із гранатометів різних систем. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Від початку цієї доби, 22 березня, збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід», поблизу населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по позиціях українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм. А неподалік Богданівки, окупанти обстрілювали позиції українських військових з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій українських захисників, використовуючи гранатомети різних систем. У передмісті Тарамчук - вогонь вели з великокаліберних кулеметів.

На обстріли російсько-окупаційних військ Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Читайте також: На Донбасі окупанти чотири рази порушили «тишу»: під Водяним гатили з мінометів

У пресслужбі також відзначили, що в районі проведення операції Об’єднаних сил за поточну добу сапери ДСНС розмінували майже 2 га території та передали на знищення 103 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-