Окупанти двічі гатили біля Водяного — ЗСУ відкривали вогонь у відповідь

Окупанти двічі гатили біля Водяного — ЗСУ відкривали вогонь у відповідь

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 28 січня двічі відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил та отримали адекватну відповідь з боку українських захисників. Наразі втрат серед українських військових немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресц ентр штабу ООС.

«Протягом поточної доби, 28 січня, на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалася тиша. Лише в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: торік на Донбасі загинули 50 українських бійців, 339 поранені

На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Читайте також: Кількість порушень «тиші» на Донбасі торік зменшилася на 55% - ОБСЄ

Протягом минулої доби, 27 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано десять порушень режиму припинення вогню. Бойових втрат серед українських бійців не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-