Сьогодні по всій лінії фронту - “тиша”

Сьогодні по всій лінії фронту - “тиша”

Укрінформ
Станом на 17.00 12 вересня по всій лінії фронту спостерігалася тиша.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресцентр штабу Об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби, 12 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. По всій лінії фронту спостерігалася тиша", - зазначається у повідомленні.

Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими захисниками.

У районі проведення операції також виконують завдання інші складові сил оборони. Так, підрозділи ДСНС Об’єднаних сил залучені до ліквідації загоряння сухої трави в районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині.

Читайте також: Червоний Хрест до кінця місяця отримає безперешкодний доступ на окупований Донбас – Єрмак

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 9 будинків, на 26 об’єктах роботи ще тривають. Окрім того, саперами ДСНС розміновано майже 10 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 210 знайдених вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Єрмак наголошує, що зараз — найдовший термін припинення вогню за всю війну

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-