Окупанти нарощують бойову підготовку, користуючись режимом

Окупанти нарощують бойову підготовку, користуючись режимом "тиша" - розвідка

Укрінформ
Російські окупанти в умовах запровадженого режиму припинення вогню проводять інтенсивні заходи бойової підготовки з метою підвищення боєздатності своїх з’єднань і частин.

Як повідомляє Укрінформ, про це сказав на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ в умовах запровадженого режиму припинення вогню проводить інтенсивні заходи оперативної та бойової підготовки з метою підвищення боєздатності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК", - зазначив Гуцуляк.

Зокрема, з початку поточного тижня противником проведені командно-штабні тренування з управління військами, тактичні навчання з артилерійськими підрозділами, двосторонні ротні тактичні навчання, збори зі снайперами та розвідниками.

Читайте також: ОБСЄ зафіксувала понад 250 випадків порушення перемир’я на Донбасі

За інформацією ГУР, для тренування чергових артилерійських розрахунків цілями визначались об’єкти, які знаходяться на підконтрольній Україні території у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляв Укрінформ, з 27 липня на Донбасі встановлено режим повного і всеосяжного припинення вогню, про який домовилася Тристороння контактна група під час засідання у форматі відеоконференції 22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-