Снайпери РФ обстрілюють українські позиції із “сірої зони” – розвідка

Снайпери РФ обстрілюють українські позиції із “сірої зони” – розвідка

Укрінформ
Російські найманці ведуть снайперський вогонь уздовж всієї лінії зіткнення, а також обстрілюють позиції Об’єднаних сил із «сірої зони».

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«Командування російських окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ вздовж усієї лінії зіткнення, у т.ч. з виходом снайперських пар у “сіру зону”. Зазначені заходи противник проводить з метою деморалізації особового складу підрозділів Об’єднаних сил, заподіяння втрат та провокування вогню у відповідь», - повідомив речник.

Читайте також: Окупанти 14 разів зривали "тишу", один військовий ЗСУ загинув, один поранений

За словами Гуцуляка, для реалізації своїх задумів російське окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари ЗС РФ, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-