Окупанти на Донбасі встановлюють міни без попереджувальних знаків – розвідка

Окупанти на Донбасі встановлюють міни без попереджувальних знаків – розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують вести вогонь безпосередньо з житлових кварталів населених пунктів на Донбасі та і встановлюють міни без попереджувальних знаків.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони (ГУР).

"Окупанти не припиняють практику ведення вогню безпосередньо з житлових кварталів населених пунктів як по позиціях підрозділів Об’єднаних сил, так і по об’єктах цивільної інфраструктури тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Надалі окупаційними пропагандистськими ЗМІ розповсюджується фейкова інформація начебто про "обстріли з боку ЗСУ", - повідомив Гуцуляк.

Читайте також: Окупанти активно проводять артилерійські навчання на Донбасі – розвідка

Крім того, за інформацією ГУР, з огляду на масове встановлення противником мінно-вибухових загороджень, переважно без попереджувальних позначок, є випадки травмування й загибелі цивільного населення. Так, минулого тижня в смузі відповідальності 6 окремого мотострілецького полку 2 АК (Луганськ) ЗС РФ поблизу н.п. Калинове, місцевий житель отримав важкі тілесні ушкодження внаслідок підриву на міні, повідомив речник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-