Окупанти чотири рази за добу порушили

Окупанти чотири рази за добу порушили "тишу" - втрат та поранених немає

Укрінформ
Четвертого січня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил неподалік Авдіївки, Верхньоторецького та Водяного, де відкривав вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донбасі підірвалися двоє українських військових

Окрім цього, зі станкового автоматичного гранатомета та великокаліберного кулемета противник обстріляв позиції українських захисників поблизу населеного пункту Новолуганське, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали у штабі ООС.

Нагадаємо: вчора під час пересування між взводними опорними пунктами два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалих доставили до медичного закладу та надали кваліфіковану допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-