Делегація ЗСУ відвідала спецштаб НАТО із планування військових операцій

Делегація ЗСУ відвідала спецштаб НАТО із планування військових операцій

Укрінформ
Представники Генштабу ЗСУ та Стратегічного командування НАТО з операцій опрацювали завдання та відповідальність штабів стратегічного та оперативного рівня під час планування та в ході проведення операцій.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“У період з 19 по 22 листопада відбувся візит делегації Збройних Сил України на чолі із заступником начальника Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим до Стратегічного командування НАТО з операцій, м. Монс (Королівство Бельгія). За результатами зустрічей українською делегацією отримано розгорнуту інформацію про завдання та відповідальність штабів стратегічного та оперативного рівня під час планування та в ході проведення операцій”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: МОУ відповіло на закиди у соцмережах: Контузії відносяться до бойових уражень

Як зазначається, заступник начальника Генштабу ЗСУ поінформував представників Стратегічного командування НАТО з операцій на чолі з начальником штабу Маркусом Кнейпом (Німеччина) про стан трансформації системи управління ЗСУ, безпекову та оперативну обстановку довкола України, ситуацію в районі проведення ООС, у тому числі, на ділянках розведення сил і засобів.

Фото: Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-