Окупанти п’ять разів порушили “тишу”, під Майорськом застосували

Окупанти п’ять разів порушили “тишу”, під Майорськом застосували "зенітку"

Укрінформ
Збройні формування РФ у неділю п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з протитанкового ракетного комплексу, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, два обстріли позицій українських військових російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": біля Майорська – із зенітної установки ЗУ-23-2, ручних і станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Новотошківського – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Читайте також: Другий день розведення у Богданівці: ЗСУ зайняли нові позиції

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив три обстріли по позиціях Об'єднаних сил: двічі поблизу Новогнатівки – з протитанкового ракетного комплексу; біля Красногорівки – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю мінно-вибухові травми внаслідок обстрілів отримали чотири військовослужбовці Об'єднаних сил. Пошкоджено автомобіль.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-