Росія активізувала поставки боєприпасів на окупований Донбас — розвідка

Росія активізувала поставки боєприпасів на окупований Донбас — розвідка

Укрінформ
Росія збільшила інтенсивність завезення вночі боєприпасів та військового майна на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Масим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

"Керівництво Росії, попри заяви про нібито підтримку мирних ініціатив України, активізувало логістичне забезпечення окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, з початку листопада ц.р. зросла інтенсивність завезення автомобільним транспортом з території РФ, через неконтрольовані ділянки кордону, боєприпасів та військового майна на бази зберігання 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Рух автомобільних колон через населені пункти тимчасово окупованої української території здійснюється переважно у нічний час, що спричиняє збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод", - повідомив Праута.

Читайте також: Окупанти активно мінують місцевість біля лінії зіткнення та у "сірій зоні"

Зокрема, за словами речника, 5 листопада сталося зіткнення військової вантажівки, яка рухалась в колоні, з легковим автомобілем. Російське окупаційне командування намагається приховати інформацію про цю та інші аварії при транспортуванні боєприпасів та вибухонебезпечних матеріалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-