Окупанти продовжують ігнорувати Мінські угоди - гатять із забороненої зброї

Окупанти продовжують ігнорувати Мінські угоди - гатять із забороненої зброї

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська станом на 19.00 понеділка, 30 вересня, 8 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ОС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного з напрямків Пікузів та Ужівки – з мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; неподалік Опитного з напрямку Спартака – зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки з напрямку Сигнального – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Читайте також: На Донбасі загинула боєць батальйону “Айдар”

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: в районі Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Шумів з напрямку "Шахта 6-7" – з міномета калібру 82 мм та автоматичного гранатомета, неподалік Новозванівки з напрямку Калинового – зі станкового протитанкового гранатомета.

Упродовж цієї доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-