Окупанти тричі обстріляли ділянку розведення військ

Окупанти тричі обстріляли ділянку розведення військ "Богданівка-Петрівське"

Укрінформ
З початку доби російські окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, були поранені двоє українських військових.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, 6 обстрілів зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Тут були обстріляні з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї позиції Об'єднаних сил поблизу Новотроїцького (двічі) з напрямку Докучаєвська, а також поблизу Пищевика - з напрямку Верхньошироківського.

Читайте також: Окупанти із БМП обстріляли позиції ЗСУ під Богданівкою

Крім того, окупанти, порушуючи Мінські угоди, три рази обстріляли ділянку розведення №3 (Богданівка-Петрівське) з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли зі стрілецької зброї позиції ОС поблизу Зайцевого.

"Впродовж поточної доби два військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил дістали поранення", - поінформували у штабі.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-