Росія підготувала “партизанів” і снайперів для дій на Донбасі — розвідка

Росія підготувала “партизанів” і снайперів для дій на Донбасі — розвідка

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ почало більш активно застосовувати диверсійно-розвідувальні та снайперські групи на окупованих частинах Донецької та Луганської областей та залучає підрозділи диверсантів, які три місяці готувалися в Ростовській області РФ до ведення “партизанської війни”.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях підвищує інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних та снайперських груп. Водночас, противник активізував підготовку до застосування підрозділів диверсантів, які прибули після тримісячної підготовки з ведення “партизанської війни” у навчальних центрах на території Ростовської області РФ”, - повідомив Гуцуляк.

Читайте також: Диверсанти влаштовують провокації у “сірій зоні” на камери російського ТБ

Крім того, за словами речника, окупанти проводять випробування ефективності прихованих способів обстрілу підрозділів Об’єднаних сил, опрацьованих на полігонах Південного військового округу ЗС РФ. Зокрема, для дезорієнтації та приховування звуку пострілів, вогонь снайперами ведеться під прикриттям стрільби мінометів та гранатометів.

Як запевнили під час брифінгу, підрозділи Об’єднаних сил готові давати відсіч підступним та провокаційним діям з боку російсько-окупаційних військ на лінії бойового зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-