Окупанти 10 разів обстріляли позиції ЗСУ, троє бійців поранені

Окупанти 10 разів обстріляли позиції ЗСУ, троє бійців поранені

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська упродовж дня 20 вересня вже 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, троє українських військовослужбовців поранені.

Про це у Facebook повідомляє пресцентр штабу ОС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки з напрямку Стили – з автоматичного гранатомета; поблизу Красногорівки з напрямку Старомихайлівки – зі стрілецької зброї; неподалік Мар’їнки з напрямку Олександрівки – зі стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Павлополя з напрямку Українського – з гранатометів різних систем.

Читайте також: На Донбасі - чотири обстріли від початку доби, поранені двоє бійців

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Кримського з напрямку Донецького – з гранатометів різних систем; неподалік Південного з напрямку "Шахта ім.Гагаріна" – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Впродовж цієї доби три військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-