Окупанти на Донбасі зривають

Окупанти на Донбасі зривають "тишу": гатять із гранатометів і БМП

Укрінформ
З початку доби 19 вересня окупанти шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська – зі стрілецької зброї; поблизу Богданівки з напрямку Петрівського – з озброєння БМП, гранатометів різних систем; двічі неподалік Водяного з напрямку Ужівки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Читайте також: Окупанти майже годину обстрілювали позиції ЗСУ під Богданівкою

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Золотого з напрямку Садового – зі стрілецької зброї; неподалік Оріхового з напрямку Березівського – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Як повідомлялося, 18 вересня бойовики 5 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил на Донбасі. Втрат серед українських військовослужбовців не було.

Фото: Анна Чапала

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-