Російські офіцери контролюють бойові навчання на Донбасі — розвідка

Російські офіцери контролюють бойові навчання на Донбасі — розвідка

Укрінформ
Офіцери штабу 8 загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ контролюють навчання бойовиків з відпрацюванням розгортання військ на нових рубежах.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони, повідомляє пресслужба Міноборони.

“Офіцерами штабу 8 загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ (місце дислокації якого — м. Новочеркаськ, Ростовської області, РФ) контролюється відпрацювання кожного етапу триваючих на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях двосторонніх батальйонних тактичних навчань з бойовою стрільбою. Особлива увага приділяється відпрацюванню питань взаємодії з’єднань і частин під час переміщення пунктів управління і розгортання військ на нових рубежах”, - повідомив Гуцуляк.

Читайте також: Українсько-румунські флотські навчання Riverine-2019 на Дунаї

За словами речника, зазначені навчання проводяться на тлі загального задуму застосування російських окупаційних військ, який передбачає перехід з’єднань і частин до активних наступальних дій із зайняттям нових рубежів в інтересах забезпечення проведення наступальної операції ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-