ОБСЄ зафіксувала зменшення вибухів на Донеччині

ОБСЄ зафіксувала зменшення вибухів на Донеччині

Звіт
Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у вівторок, 10 вересня, зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та водночас збільшення - на Луганщині.

Про це повідомляється в опублікованому у середу звіті СММ ОБСЄ.

"У Донецькій області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, зокрема, менше вибухів (11 супроти близько 55 відповідно)", - йдеться у повідомленні.

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південь від н. п. Пищевик (підконтрольний урядові, 25 км на північний схід від Маріуполя) та в районах на схід і південний схід від Світлодарська (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

Читайте також: Поблизу Молодіжного безпілотник ОБСЄ вперше зафіксував боєприпаси, які не вибухнули

"У Луганській області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема зафіксувавши три вибухи, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом", - зазначається у звіті.

Усі порушення режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці розведення в районі Золотого (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська) та поблизу неї.

Фото: ОБСЄ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-