В Ужгороді поклали квіти на могили загиблих захисників України

В Ужгороді поклали квіти на могили загиблих захисників України

Фото
Укрінформ
На Закарпатті вшанували пам'ять Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та висловили подяку їх матерям.

Про це повідомляє прес-служба Закарпаської ОДА.

“Сьогодні, 29 серпня, в Україні вперше відзначають День пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Меморіальні заходи із вшанування пам’яті зВ Ужгороді вшанували пам'ять Героїв, які загинули за незалежність Україниахисників України відбулися і на Закарпатті. На державних установах приспущені прапори, підприємства, установи та організації різних форм власності обмежили розважальні заходи, а теле- і радіокомпанії внесли відповідні зміни в свої програми” - йдеться в повідомленні.

В Ужгороді вшанували пам'ять загиблих захисників України / Фото: carpathia.gov.ua

На Пагорбі Слави колона, яка складалася з військовослужбовців, правоохоронців, священнослужителів, представників громадськості, обласних і міських установ та організацій, під барабанний дріб піднялися до Меморіалу загиблим воїнам АТО/ООС для покладання квітів.

Читайте також: Штати у День пам'яті загиблих захисників України закликали РФ припинити агресію

Закарпатці поклали червоні гвоздики на могили полеглих Героїв, а керівники краю поспілкувалися з батьками і родичами загиблих воїнів, висловивши свої співчуття і подяку за те, що народили і виховали справжніх патріотів, які поклали життя за Україну.

Фото: Закарпатська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-