У Станиці Луганській біля мосту вирубують аварійні дерева

У Станиці Луганській біля мосту вирубують аварійні дерева

Фото
Укрінформ
У Станиці Луганській продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець в районі КПВВ “Станиця Луганська”.

Зокрема, тут прибирають аварійні дерева, а також зарослі, які перешкоджають роботі інженерної техніки.

Про це повідомляє ДСНС.

"На цей час продовжуються ремонтно-відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець в районі контрольного пункту в’їзду/виїзду “Станиця Луганська”. Так, демонтуються оборонні споруди, розташовані у безпосередній близькості до КПВВ та зруйнованого мосту, співробітниками лісомисливського господарства проводиться санітарна очистка прилеглих ділянок лісу, вирубка дерев в аварійному стані, а також розчистка рослинності, що перешкоджає проведенню робіт або руху інженерної техніки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українська сторона почала демонтаж укріплень у Станиці

Також зазначається, що підрозділами ДСНС демонтуються і вивозяться інженерні загородження та бетонні конструкції.

"Слід зазначити, що відсутність гарантій безпеки з боку представників російської окупаційної адміністрації не дозволяє піротехнікам ДСНС провести обстеження пошкоджених конструкцій мостової споруди та місцевості в районі запланованих ремонтно-відновлювальних робіт", - наголосили в ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 24 серпня, підрозділ ДСНС України розпочав, після обстеження, демонтаж фортифікаційної споруди ближнього до мосту опорного пункту в районі Станиці Луганської. Це підготовка до ремонту мосту.

Учасники Тристоронньої контактної групи на зустрічі в Мінську 17 липня дійшли порозуміння щодо ремонту й експлуатації мосту в Станиці Луганській. Згідно з досягнутими домовленостями сторони одночасно мають розпочати ремонт мосту: українська сторона відновить завалений проліт, а ОРЛО — покриття та огородження.

31 липня Тристороння контактна група домовилася про початок розмінування прилеглих до мосту в Станиці Луганській територій з 1 серпня.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-