На Донбасі окупанти вісім разів порушили

На Донбасі окупанти вісім разів порушили "тишу"

Укрінформ
У вівторок окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню. Вони обстрілювали позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресцентр Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

"Упродовж доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вісім разів порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки з напрямку Пікузи – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; двічі в районі Водяного з напрямку Ужівки – з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Гнутового з напрямку Заїченкового – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Новогнатівки з напрямку Стили – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; поблизу Красногорівки з напрямку Трудівського – зі стрілецької зброї.

Читайте також: Пункт пропуску у Станиці знову працює за скороченим графіком

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" вогневої активності противника не зафіксовано.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-