Секретар РНБО обговорив співпрацю в

Секретар РНБО обговорив співпрацю в "оборонці" з послом Індії

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк та посол Індії Партха Сатпатхі обговорили співробітництво у сфері безпеки й оборони та перспективи його подальшої інтенсифікації.

Про це повідомили у прес-службі РНБО.

“Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним послом Індії Партха Сатпатхі. Під час зустрічі сторони обговорили стан співробітництва у сфері безпеки і оборони та перспективи його подальшої інтенсифікації”, - йдеться у повідомленні.

За словами Данилюка, для посилення співробітництва на стратегічному рівні нагальним на сьогодні є оперативний обмін інформацією між Україною та Індією з питань безпеки.

Сатпахті підкреслив важливість України як стратегічного партнера Індії у сфері військово-технічного співробітництва, зокрема, виробництва та постачання Україною газотурбінних двигунів для кораблів та спільних проектів у галузі авіабудування.

Читайте також: Зеленський узгодив документи про порядок застосування ЗСУ

Також посол Індії в Україні запевнив у незмінності підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, повідомили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-