Окупанти п’ять разів порушили

Окупанти п’ять разів порушили "тишу" - бійці ЗСУ стріляли у відповідь

Укрінформ
Збройні формування Росії обстрілювали позиції ЗСУ із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил. Бойовики двічі стріляли з великокаліберного кулемету в районі села Водяне, з напрямку населених пунктів Пікузи та Ужвівка. Біля населеного пункту Пищевик - зі станкового протитанкового гранатомету, з напрямку населеного пункту Верхньошироківського. Поблизу Новотроїцького - з гранатометів та стрілецької зброї, зі сторони населеного пункту Докучаєвськ.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил, з мінометів калібру 120 мм, в районі населеного пункту Зайцеве, з напрямку Гольмівського. “Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає, - повідомляє прес-центр ООС. - На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються”.

Читайте також: Окупанти випустили десяток мін у напрямку Зайцевого

Також у повідомленні уточнюється, що за минулу добу збройні формування Російської Федерації 26 разів порушили режим припинення вогню. З них вісім разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Факти порушень режиму тиші було зафіксовано поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Верхньоторецьке, Авдіївка, Зайцеве, Водяне, Гнутове, Талаківка, Павлопіль, Невельське, Березове, Новолуганське, Пищевик та Піски.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-