Окупанти випустили десяток мін у напрямку Зайцевого

Окупанти випустили десяток мін у напрямку Зайцевого

Укрінформ
Російські окупанти від початку доби 4 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил на Луганському і Донецькому напрямках, втрат серед українських військових немає.
Про це поінформував речник Міноборони Максим Праута на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 12-ту годину сьогодні російсько-окупаційні війська здійснили 4 обстріли, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - сказав Праута.

Він уточнив, що на Луганському напрямку окупанти вночі випустили 10 мін 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил поблизу Зайцевого.

Читайте також: Окупанти знову зірвали розведення сил у Станиці Луганській

На Донецькому напрямку ворог з боку окупованого населеного пункту Верхньошироківське 15 хвилин обстрілював українські позиції в районі Пищевика зі станкового протитанкового гранатомету, поінформував речник.

В районі Водяного окупанти здійснили 2 обстріли з використанням великокаліберних кулеметів. Перший розпочався о 5-й ранку і тривав понад півтори години. Другий раз противник вів вогонь з 7.40 до 8.15.

Втрати ворога в результаті вогню у відповідь з боку українських підрозділів уточнюються, сказав Праута, додавши, що підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-