На Донбасі окупанти стягують танки до лінії зіткнення — розвідка

На Донбасі окупанти стягують танки до лінії зіткнення — розвідка

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська розміщують поблизу лінії розмежування на Донбасі окремі групи танків та облаштовують нові артилерійські вогневі позиції, що є прямим порушенням Мінських домовленостей.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Російське окупаційне командування активізувало підготовку артилерійських, мінометних і танкових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Зокрема, з 27 травня ц.р. на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях триває інтенсивна підготовка артилерійських підрозділів, у тому числі з проведенням стрільб з 122-мм артилерійських систем”, - заявив Мотузяник, додавши, що окупанти обладнують нові артилерійські вогневі позиції, що є прямим порушенням Мінських домовленостей щодо відведення важкого озброєння.

Читайте також: Окупанти шість разів гатили із забороненої зброї, один поранений

Крім того, злочині збройні формування створюють та приховано розміщують поблизу лінії зіткнення окремі групи танків по 3-4 одиниці у кожній. За словами речника, зросла також і кількість раптових перевірок готовності до дій за призначенням артилерійських, мінометних і танкових підрозділів з їх розгортанням на бойових позиціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-