На Донбасі з початку доби - чотири обстріли, поранений український боєць

На Донбасі з початку доби - чотири обстріли, поранений український боєць

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ з ручних та станкових протитанкових гранатометів, стрілецької зброї, поранений один український захисник.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута.

«Станом на 12-ту годину сьогодні, 24 травня, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь чотири рази», - повідомив Праута.

Речник уточнив, що на Луганському напрямку після 8-ї ранку противник протягом півгодини з ручних протитанкових гранатометів вів вогонь по позиціях підрозділів Об’єднаних сил неподалік Майорська. На Донецькому напрямку активність ворога спостерігалася вночі та під ранок. Зокрема, з початком доби противник з боку Верхньошироківського зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілював опорні пункти Об’єднаних сил поблизу Гнутового, а після 1-ї ночі з боку Саханки вів вогонь у районі Лебединського, застосовуючи автоматичні станкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

Читайте також: Окупанти 11 разів обстріляли позиції ЗСУ, один боєць поранений

Обидва нічні обстріли тривали майже по півгодини, наголосив Праута. Крім того, близько 5-ї ранку окупанти використали станкові протитанкові гранатомети під час обстрілу військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання неподалік Новотроїцького.

«Внаслідок обстрілів з початку поточної доби один військовослужбовець Об’єднаних сил з пораненням евакуйований для надання медичної допомоги до військового мобільного госпіталю. Втрати ворога в результаті нашого вогню у відповідь уточнюються», - заявив речник.

У Міноборони також наголосили, що підрозділи Об’єднаних сил надійно контролюють ситуацію на лінії зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-